dumlekakor med noblessetäcke

Receptet ger 20 st.
 
 
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 20 st dumlekolor orginal
  • 20 st noblesse original crisp
  • 20 st folie
Dela smöret i mindre bitar i en bunke, tillsätt vetemjöl, strösocker och bakpulver och rör ihop till en smidig deg. Låt stå i kylskåpet i 30 minuter.
 
Sätt ugnen på 200 °C. Dela mördegen i 20 lika stora delar och rulla till runda bollar, lägg i folieformar på en plåt. Tryck ner en dumlekola i varje degboll. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Ta ut kakorna ur ugnen och lägg genast på en bit Noblesse på varje kaka innan de har kallnat så att chokladen smälter ut över kakorna. Ställ i kylen och låt stelna ordentligt innan servering. 
 
Prijatno!
 

Receptet kommer härifrån.