dumlekakor med noblessetäcke
Receptet ger 20 st.


- 200 g rumsvarmt smör
- 3 dl vetemjöl
- 1 dl strösocker
- 1 tsk bakpulver
- 20 st dumlekolor orginal
- 20 st noblesse original crisp
- 20 st folie
Dela smöret i mindre bitar i en bunke, tillsätt vetemjöl, strösocker och bakpulver och rör ihop till en smidig deg. Låt stå i kylskåpet i 30 minuter.
Sätt ugnen på 200 °C. Dela mördegen i 20 lika stora delar och rulla till runda bollar, lägg i folieformar på en plåt. Tryck ner en dumlekola i varje degboll. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Ta ut kakorna ur ugnen och lägg genast på en bit Noblesse på varje kaka innan de har kallnat så att chokladen smälter ut över kakorna. Ställ i kylen och låt stelna ordentligt innan servering.
Prijatno!
Receptet kommer härifrån.